Pozovite nas:
020 450 000
Orion | Sponzorstva
Internet i Televizija po akcijskoj cijeni. Sa ili bez ugovorne obaveze. Ako tražiš samo televiziju, pogledaj Prepaid Orion televiziju.
orion telekom, internet paketi, internet, televizija bez ugovorne obaveze, televizija, pripejd internet, prepaid internet, prepaid tv, orion tv, oriontv, kućni internet
15546
orion-telekom-template-default,single,single-orion-telekom,postid-15546,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
[contact-form-7 id="15317" title="Brza prijava"]

Sponzorstva

Orion telekom na Career Days-u 2013

Orion telekom zeleni partner Career Days 2013

Ove godine, kompanija Orion telekom je imala priliku da se predstavi kao Zeleni partner na manifestaciji “Career Insight” koja se, u okviru projekta Career days, održala na Ekonomskom fakultetu u Beogradu 20. marta.

Projekat Career days je jedan od najvažnijih događaja u oblasti razvoja karijere u Srbiji koji organizuje najveća međunarodna studentska organizacija Aiesec. Ovaj skup ima za cilj pružanje šanse mladim i ambicioznim ljudima da se zaposle ili pronađu adekvatnu praksu.

Posetioci ovog događaja imali su priliku da se upoznaju sa predstavnicima kompanije Orion telekom i informišu se o kompaniji i otvorenim radnim mestima ili pronalaženju odgovarajuće prakse koja daje mogućnost da kroz praktičan rad i edukaciju započnu svoju poslovnu karijeru.

Zadovoljstvo nam je što smo ove godine imali priliku da damo naš doprinos i borbi za očuvanje životne sredine. Prirodni resursi su od neprocenjive važnosti za život planete, pa je svest o tome koliko svaki pojedinac može da doprinese njihovom očuvanju od ključne važnosti. Kao Zeleni partner, trudili smo se da utičemo na širenje ekološke svesti.

Trećeg i četvrtog aprila, u sklopu nastavka projekta Career days, Orion telekom će učestvovati na „Career Launch“ radionicama.

Zahvaljujemo se organizatorima na uloženom trudu i lepom prijemu, a kandidatima želimo mnogo uspeha na predstojećim radionicama.

JobFair 2013

Orion telekom na TELFORu 2010

Telekomunikacioni forum TELFOR se organizuje kao domaći i regionalni godišnji telfor_2010skup stručnjaka koji rade u oblastima telekomunikacija i informacionih tehnologija. TELFOR je forum u okviru koga se razmatraju sva relevantna pitanja telekomunikacija: tehnička, razvojna, regulatorna i ekonomska, pitanja proizvodnje opreme, usluga, servisa i funkcionisanja sistema.ORION TELEKOM NA TELFORU:

Svečano otvaranje – utorak, 23.11.2010. u 10:30

Kompanijska prezentacija Orion telekomasreda, 24.11.2010. od 14:00 do 15:00. Orion telekom predstavljaju Slobodan Đinovic (generalni direktor Orion telekoma), Sergej Petković (LME sales manager) i Slobodan Popović (Project manager CDMA).

Stručni rad Slobodana Popovića na temu Izazovi uvodjenja fiksne telefonije preko IP bazirane CDMA2000 bezicne mreze je u četvrtak, 25.11 u 11:00.

Orion telekom štand na TELFORu možete posetiti svakog dana u pediodu od 10:00 do 17:00 časova.

Detaljane informacije o ovogodišnjem TELFORu možete pogledati ovde.

Orion telekom generalni pokrovitelj JobFair 2010

Sajam poslova JobFair je jedna od prilika za Orion telekom da stupi u kontakt sa job_pultbudućim stručnjacima, da im se predstavi u pravom svetlu kao kompanija i kao budući poslodavac.

Direktna komunikacija sa studentima i diplomcima tehničkih fakulteta je obostrano korisna i zato smo se potrudili da generalnim sponzorstvom pokažemo da Orion telekom podržava entuzijazam, energiju, i želju za uspehom mladih ljudi.

Održana su i dva predavanja na temu organizacione strukture i rada telekomunikacionih i drugih stručnjaka u Orion telekomu.

Posetioci su bili u mogućnosti da preuzmu brošuru koju možete pogledati ovde.

 

Generalni sponzor manifestacije Novobeogradsko leto

 

Orion telekom podržava manifestaciju “Novobeogradsko leto” koja je osmišljena sa ciljem da zadovolji različite generacije i umetničke ukuse.

 

BITEF

 

Orion telekom je prijatelj kluba – Letnja scena BITEF kafea na Kalemegdanu.