Pozovite nas:
020 450 000
Orion | O nama
Internet i Televizija po akcijskoj cijeni. Sa ili bez ugovorne obaveze. Ako tražiš samo televiziju, pogledaj Prepaid Orion televiziju.
orion telekom, internet paketi, internet, televizija bez ugovorne obaveze, televizija, pripejd internet, prepaid internet, prepaid tv, orion tv, oriontv, kućni internet
15590
orion-telekom-template-default,single,single-orion-telekom,postid-15590,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
[contact-form-7 id="15317" title="Brza prijava"]

O nama

O NAMA

U vremenu stalnih promjena, kada se javljaju nove potrebe i mogućnosti, moramo biti bolji, brži i pouzdaniji. Moramo znati ko smo i šta možemo!

Mi smo mlada, inovativna i dinamična telekomunikaciona kompanija.

Mi smo Orion telekom!

Kompanija Orion telekom je nastala 2010. godine u Beogradu, integracijom tri vodeća alternativna Internet provajdera (Media Works, Neobee.net i SezamPro). Iako smo mlada kompanija, iza nas stoji iskustvo u telekomunikacijama staro 20 godina. Ime smo dobili po sazvežđu Orion – najsjajnijem sazvežđu, vidljivom iz svakog dela planete zemlje. Već ova simbolika dovoljno snažno najavljuje ambicije kompanije.

Vlasnička struktura kompanije Orion telekom bila je ključ u njenom pozicioniranju na tržištu. Naši investitori obezbijedili su kredibilitet pri samom njenom nastanku. Orion telekom je finansiran od strane Evropske banke za obnovu i razvoj, kao i najvećih evropskih hedž fondova koji su videli potencijal u razvoju telekomunikacionog tržišta u Srbiji i Zapadnom Balkanu.

Od 2015. godine, Orion telekom posluje i na tržištu Crne Gore.

Kompanija je fokusirana na akvizicije, integraciju i razvoj alternativnih telekomunikacionih resursa sa ciljem da isporuči najkvalitetnije servise fiksne telefonije i Internet konekcije za privatne i poslovne korisnike.
office@oriontelekom.me

Misija, vizija, strategija

Naša misija je da obezbijedimo najkvalitetnija, inovativna rješenja odabranim tržišnim segmentima (privatni korisnici, mala i srednja preduzeća, velika preduzeća, javni sektor i veleprodaja) u skladu sa njihovim potrebama.

Naša vizija je da budemo najpouzdaniji telekomunikacioni operator.

Naša strategija:

 

  • Fokusiranje na direktnu prodaju, segmentiranu po tipu korisnika i regionalno orijentisanu;
  • Pravu brigu o korisnicima;
  • Stvaranje jakog brenda i marketing pogona za rezidencijalno tržište;
  • Konsolidaciju tržišta kroz akviziranje Internet provajdera sa ciljem postizanja nacionalne pokrivenosti servisima i uslugama;
  • Eksploataciju regularne wireless frekvencije;
  • IP mrežu;
  • Razvoj sopstvene internacionalne infrastrukture;

Članice Orion telekom grupe

Media works

Kompanija Media Works osnovana je 2000. godine, kao prvi provajder logo_mediaworksbežičnog Interneta u Srbiji. Osnovne delatnosti kompanije su informacione tehnologije: strateške, neophodne komponente uspeha svakog biznisa na tržištu.

Dugoročno gledano, cilj Media Works je ostvarenje što većeg uticaja na razvoj Interneta u Srbiji. Sa akcentom na masovno bežično povezivanje na Internet, uz dugoročno planiranje i sistemski razvoj infrastrukture, kompanija teži liderskoj poziciji na Srpskom tržištu.

Media Works tim trenutno čini 70 mladih, dinamičnih ljudi, profesionalaca u svom poslu, spremnih da se u svakom trenutku suoče i odgovore izazovu: kreativnost, znanje i brzina su naše glavne odlike.

Osnovna poslovna politika kompanije oduvek je podrazumevala izuzetno visoke standarde, pouzdanost i visok kvalitet usluga. Naš krajnji poslovni cilj je: zadovoljan klijent.

Media Works je osnivač Orion telekom grupacije.

Neobee

Neobee.net je Internet servis provajder koji dugi niz godina razvija inovativna logo_neobeerješenja za kvalitetan i pouzdan pristup Internetu. Osnovan je 1. Marta 2000. godine u Novom Sadu i do ovog trenutka se razvio u vodećeg Internet provajdera u Vojvodini.

Osnovna misija Neobee.net-a je približavanje prednosti novih tehnologija u oblasti telekomunikacija i Interneta i njihova puna upotreba u savremenom načinu življenja i poslovanja.

Najznačajniji period u razvoju kompanije počinje u martu 2009. godine. Vodeći wireless Internet provajder u Srbiji, Media Works i Neobee.net su postale članice Orion telekom grupe. U maju 2009. godine, Media Works je na tenderu dobio CDMA licencu i na taj način postao prvi aternativni operater fiksne telefonije u Srbiji. Početkom 2010. godine, grupi se pridružio i najveći alternativni ADSL provajder u Srbiji – SezamPro. Kao rezultat formiranja ove grupacije danas na tržištu imamo drugog najvećeg operatora fiksne telefonije i Interneta.

U budućnosti Neobee.net će sa SezamPro-om i Media Works-om na tržištu nastupati kao Orion telekom.

SezamPro

Sezam je najstariji online sistem nastao 1989. godine, kao jedan od prvih BBS-ova logo_sezamprou Jugoslaviji. Zahvaljujući originalnoj koncepciji, kvalitetnom softveru, Sezam je brzo stekao veliku popularnost da bi već 1990. prešao na komercijalni rad, postavši najveći BBS u Jugoslaviji. Glavni adut Sezama bile su konferencije, u kojima su hiljade korisnika razmjenjivale mišljenja o stručnim i opštim temama. U godinama krize Sezam je bio jedan od retkih oaza slobodne misli, ali i važan prozor u svet.

SezamPro je u septembru 1996. godine među prvima ponudio pun pristup Internetu, a već sledeće godine i ISDN pristup. Stalno primenjujući najnovije tehnologije i prateći potrebe korisnika, SezamPro je izrastao u najveći on-line sistem u Srbiji i jednog od najvećih Internet provajdera. Snažan Internet link, tačke prisustva u svim krajevima Srbije, atraktivne cene, kvalitetna usluga, [S] kartice i dobra podrška čine važne adute kojima SezamPro opravdava visok renome koji uživa među korisnicima Interneta.

Početkom 2010. godine, SezamPro je postao treći član Orion telekom grupe.