Pozovite nas:
020 450 000
Orion | Telefonski imenik
Internet i Televizija po akcijskoj cijeni. Sa ili bez ugovorne obaveze. Ako tražiš samo televiziju, pogledaj Prepaid Orion televiziju.
orion telekom, internet paketi, internet, televizija bez ugovorne obaveze, televizija, pripejd internet, prepaid internet, prepaid tv, orion tv, oriontv, kućni internet
16223
fiksna-telefonija-template-default,single,single-fiksna-telefonija,postid-16223,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
[contact-form-7 id="15317" title="Brza prijava"]

Telefonski imenik

Telefonski imenik

Kompanija Orion telekom omogućila je svojim korisnicima upis u telefonski imenik, koji je dostupan za javnu pretragu. Ovim putem lako i jednostavno pronađite broj telefona nekog od Orion telekom korisnika.

Orion telekom na osnovu saglasnosti korisnika, bez naplate naknade, vrši upis, brisanje ili promenu podataka o pretplatniku. Pretplatnici koji nisu dali saglasnost, nisu uvršteni u imenik.

U telefonskom imeniku su dostupni sledeći podaci: Ime i prezime, Telefonski broj pretplatnika, Adresa i poštanski broj

Prijavljivanje i odjavljivanje

Lični podaci korisnika i njegov telefonski broj se objavljuju u javnom Orion telekom telefonskom imeniku, samo ukoliko je korisnik dao pismenu saglasnost za objavljivanje.

Ukoliko želite da Vaši podaci (broj telefona, ime i prezime i adresa) budu dostupni u okviru Orion telekom telefonskog imenika, potrebno je da nam izdate svoju saglasnost. Na isti način možete da obrišete svoje podatke iz baze, ukoliko u nekom trenutku ne budete želeleli da Vaši podaci budu i dalje javno dostupni.

 

Obrazac za unos / brisanje podataka iz javnog telefonskog imenika možete preuzeti OVDE.

 

Saglasnost za upis podakata, promenu podataka i opoziv saglasnosti se može dostaviti (izdati):

1) predajom popunjenog i potpisanog obrasca u poslovnicama Orion telekoma;

2) slanjem popunjenog i potpisanog obrasca na adresu Orion telekom d.o.o. Beograd – Korisnički servis, Naselje Zemun Polje Mala pruga 8, Zemun;

3) slanjem popunjenog i potpisanog obrasca sa registrovane imejl adrese korisnika na adresu korisnicka.zona@oriontelekom.rs; ili

4) putem portala http://mojfiksni.oriontelekom.rs – USKORO

Pretraživanje telefonskog imenika:

Orion telekom telefonski imenik javno je dostupan, pa nije potrebno da se registrujete da biste koristili imenik.

 

Da biste dobili željene podatke, pretragu možete vršiti samo na osnovu broja telefona ili samo na osnovu imena i prezimena. Pretraga samo po adresi nije moguća i adresa nije obavezna za unos, ali Vam može pomoći da suzite rezultate pretrage.

  • Koristite latinično pismo prilikom pretrage
  • Unesite tačno ime i prezime
  • Unesite tačan broj telefona, sa pozivnim brojem, bez crtica i razmaka
  • Adresa (ulica i broj) nije obavezan parametar u pretrazi

U slučaju da ne dobijete tražene podatke, mogući razlozi su:

  • Kriterijum pretrage je bio nedovoljan, pa je potrebno uneti još podataka.
  • Uneti podaci ne odgovaraju podacima iz naše baze.
  • Korisnik čije podatke tražite nije dao pismenu saglasnost za objavljivanje njegovih podataka u javnom telefonskom imeniku.
  • Broj telefona nije aktivan.